Din auktoriserade bilverkstad i Malung

Få alla fördelar med en AD-bilverkstad.

Malungs Nya Vulk är en auktoriserad AD-bilverkstad. Det innebär att du, förutom skickliga bilmekaniker, får tillgång till AD-bilverkstads stora och välsorterade lager av reservdelar. Det gör att du snabbare kan få din bil reparerad och det med reservdelar som gör att den håller länge. Genom att vara AD-bilverkstad har vi alltid tillgång till ett extra nätverk där vi kan stämma av tekniska frågor som kan uppstå vid större reparationer eller vid avancerade felsökningar. Det dig extra trygghet och service när du lämnar din bil hos oss. Dessutom har du alltid två års garanti på både reservdelar och arbete. Läs mer här under garanti. AD-bilverkstad finns i över 40 länder och garantin gäller i hela Europa.

Betala din bilservice smidigt med AD-kortet

Med AD-bilverkstads eget bonuskort får du möjlighet att dela upp din betalning av bilservice och reparationer förmånligt. AutoClub-kortet ger dig också en rad olika förmåner och rabatterbjudanden. Du kan läsa mer om kortet här, och har du frågor om hur bonuskortet fungerar är du varmt välkommen att höra av dig. Länk till bonuskort.

Boka tid och få skicklig och noggrann bilservice

Vill du byta kamrem? Eller är det dags för service och oljebyte? Funderar du på att sälja din bil privat kan det vara en god investering att gå igenom bilen för att se hur status och kondition är idag. Hos oss är ingen fråga eller problem för litet eller för stort. När du väljer en auktoriserad AD-bilverkstad får du mekaniker som kontinuerligt utbildas och uppdateras av alla bilmärken. Det ger dig kunskap och trygghet både när det gäller service, avancerad felsökning och reparation oberoende vilket bilmärke du kör idag. När det är dags för sommar- eller vinterdäck kan du få smidig hjälp av oss (internlänk däckverkstad). Väljer du att göra bilservice hos oss ingår också alltid AD-assistansförsäkring utan extra kostnad. Med en assistansförsäkring har du extra trygghet på vägen, precis när det verkligen behövs. Här kan du läsa mer om vad som ingår. Adassistans.
Boka tid direkt genom att fylla i dina uppgifter nedan. Du kan också ringa oss på telefonnummer 0280-718 60, så hjälper vi dig med en tid.

Vad behöver din bil hjälp med?
Stort eller smått, klurigt eller enkelt – hos oss får du en bilverkstad som har stor erfarenhet av en rad olika lösningar som gör billivet roligare. Du kan till exempel få hjälp med:
- kamremsbyte
- däckbyten
- auktoriserad bilservice på alla bilmärken
- felsökning
- oljebyte
- byte av bromsbelägg
- byte av avgassystem

Ansvarig

Tobias Spånberg

Kontroll av stötdämparfäste hos Malungs Nya VulkKontroll av stötdämparfäste hos Malungs Nya Vulk
Stötdämparkontroll AB Malungs Nya Vulk